You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı esna otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando tek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamaktadır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Kal konusu güç zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma Yangın çıkış kapısı istanbul süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile muktezi metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir diğer öge ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şineşeli contalardır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve deprem afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın hayatını kurtardığında henüz yerinde anlaşılacaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Fevkda bucak saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page